Despre Noi

La momentul actual compania ocupă primul loc în zona de vest a țării în domeniul serviciilor de
intermediere și consultanță în real estate.

15 Ani de experiență

Agenția noastră oferă consultanță de peste 15 ani, încununați de succes, în domeniul imobiliar.

12 profesioniști în echipă

Consultanții noștri oferă servicii complete aferente unei tranzacții imobiliare, la cele mai înalte standarde.

Peste 5000 de clienți

Fiecare tranzacție încheiată a contribuit la clădirea expertizei în domeniul real estate.
 

Într-un cuvânt, Hitch&Mosher este o societate liberă, bazată pe onoare, curaj, creativitate, onestitate, profesionalism şi mândrie! Reunim energia şi competenţa, profesionalismul şi onestitatea tranzacţională, pentru a exploata toate oportunităţile pieţei imobiliare româneşti!

ACEASTA ESTE ESENŢA HITCH&MOSHER!

Istoric

Hitch&Mosher este o companie cu capital integral românesc, înființată în anul 2005, fiind, încă de la început, un jucător bine cotat pe piața imobiliară din zona de vest a țării, angajând un parteneriat inspirat, dedicat, loial, responsabil, cu fiecare dintre clienții și investitorii cu care a colaborat.

In anul 2010, compania s-a plasat în topul primelor 5 companii din domeniu, pe piața de real estate din zona de vest a României, urmând constant o evoluție pozitivă, grație calității serviciilor oferite, profesionalismului și dedicării satisfacerii nevoilor exprimate de către clienți.

La momentul actual, compania ocupă primul loc în zona de vest a țării în domeniul serviciilor de intermediere și consultanță în real estate. O distincție importantă primită de către Hitch&Mosher o reprezintă Premiul I acordat de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, pentru rezultate economice deosebite, la categoria "Servicii - agenții imobiliare", în cadrul ediției cu numărul 22 a Topul Firmelor din Județul Timiș, care a avut loc în luna octombrie, 2015.

În 2016, compania a fost desemnată drept "Cel mai puternic brand", de către Clubul Profesioniștilor în Imobiliare și de către portalul Imobiliare.ro.

Expertiza

Noi, cei de la Hitch&Mosher, suntem binecunoscuți pentru faptul că lucrăm dimpreună cu clienții noștri și nu doar pentru clienții noștri. Stim că, în acest domeniu de business, totul este construit pe relația dintre consultant și client, o relație în care valori ca integritate, încredere și responsabilitate stabilesc diferența între succes și eșec.

Clienții noștri fac apel la serviciile noastre pentru că ei cred în noi. Profesional și uman. Principiile după care Hitch&Mosher își ghidează întreaga activitate sunt următoarele:

  • Receptivitate față de obiectivele și nevoile clientului.
  • Profesionalism, perseverență și flexibilitate.
  • Accesibilitate, eficiență și creativitate.
  • Adaptabilitate la cerințele clientului și identificarea, dimpreună cu acesta, a celor mai bune soluții, în folosului clientului.
  • Cultivarea unui climat de înțelegere și încredere reciprocă.
  • Accentul pe comunicare, relații strânse și destinse cu clienții.
  • Așezarea accentului pe interesele comune ambelor parți.
  • Urmărirea profitului și a satisfacției reciproce, știut fiind că, într-o afacere avantajoasă, fiecare parte trebuie să câștige.
  • Oferirea unui avantaj, înainte de obținerea unui căștig.
  • Onestitate în negociere.