Arhitectura si Design

Sugestii de schimbare pentru 2015: cum ar putea arăta noua ta sufragerie?

scris de hitchmosher

07 ianuarie 2015

design sufrageriiDacă simți nevoia de o schimbare în 2015, ai putea să te gândești serios la reamenajarea sufrageriei. Până la urmă, este o încăpere de bază a locuinței, este locul în care se reunește familia, locul în care îți primești musafirii sau locul în care îți expui rezultatele talentului și muncii depuse în bucătărie. Construiește o sufragerie în stilul tău și al familiei tale, una care să te reprezinte din perspectiva atitudinii și, în același timp, să îndeplinească aspectele practice de care ai nevoie.

În cazul în care te bucuri de un spațiu generos, te poți „juca”, poți să dai frâu liber creativității, iar rezultatele vor fi pe măsură. Caută surse de inspirație, vezi tendințele în design interior, iar dacă nu te poți hotărî, nu ar strica să ceri sfatul unui arhitect. Sigur îți va da câteva idei inovatoare pentru noua ta sufragerie. Mai jos, îți oferim noi câteva sugestii din care te poți inspira.

O sufragerie în stil clasic
Elegantă, distinsă, cu mobilier din lemn masiv, sufrageria clasică are nevoie de un spațiu generos pentru a-i fi puse în valoare calitățile.

Sufragerie tradițională realizată de Johns Creek Interior Designers & Decorators J. Hirsch Interior Design, LLC

 

Cină într-un spațiu rustic
O amenajare perfectă pentru o casă la țară sau o cabană la munte. Simplu, rustic, dar foarte practic și confortabil, mai ales dacă fereastra îți oferă vizibilitate către un colț de natură verde sau acoperit de zăpadă.

Sufragerie în stil rustic, realizată de London Photographers Louise Lakier

 

Modern și inovator
Această sugestie de amenajare se potrivește perfect cu spațiile din apartamentele moderne, construite și compartimentate după principii noi, astfel încât să îmbine nevoia de spațiu cu partea funcțională și estetică.

Sufragerie modernă realizată de Boston Interior Designers & Decorators Ana Donohue Interiors

 

Alb și negru
Este întotdeauna o combinație reușită, elegantă, care conferă o notă distinctă oricărui spațiu. Petele de culoare sunt recomandate, astfel încât, în cazul în care optezi pentru această combinație, orientează-te către decorațiuni și accesorii în culori vii.

Sufragerie în stil contemporan realizată de  Houston Photographers JONATHAN CALVERT | Interiors Photographer

 

Articole asemanatoare

Cum să îți amenajezi mansarda: 3 idei utile...

Ideea de a locui la casă prezintă multiple avantaje, printre care și existența unor spații suplimentare pe care le poți amenaja în funcție de nevoi și preferințe. Un astfel de spațiu este și mansarda, acea ca...

Mai multe detalii

5 greșeli cromatice pe care să le eviți în amenajarea locuinței...

Alegerea culorilor pentru locuință este, probabil, una dintre cele mai grele sarcini deoarece se lovește atât de bariere subiective, cum ar fi preferințele de moment ale proprietarilor, cât și de criterii obiectiv...

Mai multe detalii

Cum poți să-ți transformi dormitorul într-o încăpere odihnitoare...

Indiferent de perioada anului, nu este nimic mai plăcut decât să ajungi seara acasă după o zi plină și să te refugiezi în dormitor pentru o bine meritată odihnă. Chiar dacă ai tot ceea ce îți trebuie în do...

Mai multe detalii