Noutati Imobiliare

M. City – Prima galerie comercială din Moșnița Nouă, jud. Timiș

scris de Adelina Toader

14 august 2020

Joi, 13 august 2020, a avut loc deschiderea galeriei comerciale M. City din Moșnița Nouă, județul Timiș. Dezvoltat de Dimitrie Popovici – antreprenor local, cu un palmares notabil și în dezvoltarea de proiecte rezidențiale, și Massimo Giampetruzzi, în parteneriat cu OTP Bank, proiectul va cuprinde, în prima fază, o suprafață totală edificată de 7.000 mp. Faza a doua va fi dezvoltată pe o suprafață adițională de 7.000 mp.

Galeria comercială a fost dezvoltată sub ancora Mega Image pe partea de food, retailer-ul beneficiind de o suprafață de 1.000 mp. În cadrul M. City vor mai fi prezente și alte branduri cunoscute: Jysk – 1.350 mp, Kik Textilien – 700 mp, Pepco – 500 mp, Profi – 700 mp, Agroland Pet & Garden – 416 mp, HelpNet, Prospero, 3F, Senneville și alții.


„Timișoara și localitățile limitrofe au cunoscut o dezvoltare impresionantă în ultimii ani, în special pe segmentul rezidențial. Consider că este foarte important ca rezidenții să aibă acces și la servicii de primă necesitate în zona în care locuiesc, pentru a le oferi facilități specifice unei bune calități a vieții. De aici și oportunitatea dezvoltării galeriei M. City, Moșnița Nouă. Inaugurăm acum prima fază a proiectului și sunt mulțumit de cum a decurs întregul proces, precum și de rezultatul final. A fost un efort de echipă și le mulțumesc tuturor celor implicați”, a declarat Dimitrie Popovici, dezvoltatorul galeriei comerciale.

„Deschiderea galeriei din Moșnița Nouă vine în întâmpinarea nevoilor locuitorilor zonei; era o necesitate. Cu un design adaptat cerințelor retail-ului modern, galeria oferă clienților posibilitatea alegerii dintr-o gamă variată de produse și servicii, în aceeași locație, economisind timp petrecut în trafic. Noi, ca și agenție, ne implicăm doar în proiectele în care credem și ne bucurăm când activitatea noastră are un impact pozitiv asupra calității vieții comunității locale”, a declarat Marius Șchiopotă, Managing Partner Hitch&Mosher, agenția exclusivă a proiectului.

În săptămâna dedicată deschiderii galeriei, retailerii au pregătit oferte promoționale. M. City este situată în Moșnița Nouă, jud. Timiș, pe strada Principală, nr. 2, iar programul de funcționare este Luni – Sâmbătă în intervalul orar 08-22, iar Duminica între 08-21.

Hitch&Mosher este o companie cu capital integral românesc, înființată în anul 2005, fiind, încă de la început, un jucător bine cotat pe piața imobiliară din zona de vest a țării. Compania oferă servicii complete de intermediere și consultanță pe segmentele rezidențial, comercial, office, agricol și industrial, atât în vânzarea și cumpărarea proprietăților, cât și în închirierea acestora.

Cu un portofoliu impresionant de clienţi, Hitch&Mosher se regăseşte în fiecare an pe lista laureaţilor la evenimentele imobiliare de anvergură naţională, cea mai recentă distincție fiind de „Agenția anului 2019 în Timișoara”, obținută în cadrul Galei Profesioniştilor în Imobiliare.

Articole asemanatoare

Danya Cebus a dat startul rezervărilor pentru blocul cinci din cadrul...

Danya Cebus a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a cincea faze a complexului rezidențial Denya Forest din Timișoara. De vânzarea apa...

Mai multe detalii

Hitch&Mosher a intermediat închirierea unui spațiu de peste 8.000 mp...

Hitch&Mosher a oferit consultanță și a intermediat tranzacția prin care compania Bulung International Logistics a închiriat un proiect logistic în Timișoara, de 8.000 metri pătrați, care urmează să fie de...

Mai multe detalii

Danya Cebus a dat startul rezervărilor pentru cel de-al patrulea bloc...

Danya Cebus a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a patra faze a complexului rezidențial Denya Forest din Timișoara. De vânzarea apart...

Mai multe detalii