Noutati Imobiliare

Hitch&Mosher a intermediat închirierea unui spațiu de peste 8.000 mp de către Bulung International Logistics din parcul logistic al dezvoltatorului belgian WDP, în Timișoara

scris de Ada Cristina

18 februarie 2022

Hitch&Mosher a oferit consultanță și a intermediat tranzacția prin care compania Bulung International Logistics a închiriat un proiect logistic în Timișoara, de 8.000 metri pătrați, care urmează să fie dezvoltat de grupul belgian de spații logistice WDP.

Tranzacția vine în contextul în care piața europeană de logistică și de aprovizionare evoluează pozitiv, iar companiile doresc să se dezvolte prin asigurarea unor legături mai bune și extinderea portofoliului de clienți. Potrivit unui studiu publicat de Mordor Intelligence, segmentul mai sus menționat va înregistra o rată de creștere de 3% în perioada 2021-2026. 

Datorită dinamicii accelerate de dezvoltare și de modernizare a infrastructurii orașului și a poziționării sale geografice, Timișoara este o punte de acces a României către Europa de Vest, care atrage o gamă largă de dezvoltatori și investitori.

Dezvoltatorul belgian de spaţii logistice WDP, unul dintre cei mai activi investitori de pe piaţa de profil din România, a achiziționat anul trecut un teren de peste 60.000 de metri pătraţi în Timişoara, pentru o viitoare dezvoltare. Conform unui raport financiar al grupului, valoarea investiției a fost de 5 milioane de euro. 

Bulung Logistics, companie înființată în 2012 în Austria, oferă o gamă largă de servicii logistice de depozitare, procedurale și transport multimodal, dar și servicii de transport rutier LTL și FTL, feroviar, maritim și aerian, conectând centre economice din Europa cu Turcia, Asia Centrală și Orientul Mijlociu, având o politică eco friendly. Compania asigură servicii logistice pentru industria automotive, industria oțelului, chimică, FMCG, electronică, farmaceutică și textilă și a deschis primul birou din România, la Timișoara. 

Agenția imobiliară Hitch&Mosher a apreciat profesionalismul și abordarea proactivă a părților implicate, care au condus la o colaborare eficientă, materializată cu încheierea tranzacției cu succes.

Hitch&Mosher este o companie cu capital integral românesc, înființată în 2005 și care, încă de la început, a fost apreciată pe piața imobiliară din zona de vest a țării. Compania oferă servicii complete de intermediere, consultanță și property management pe segmentele rezidențial, comercial, office, agricol și industrial, atât în vânzarea și cumpărarea proprietăților, cât și în închirierea acestora. 

Cu un portofoliu impresionant de clienţi, Hitch&Mosher se regăseşte în fiecare an pe lista laureaţilor la evenimentele imobiliare de anvergură naţională, cea mai recentă distincție fiind de „Agenția anului 2020 în Timișoara”, obținută în cadrul Galei Profesioniştilor în Imobiliare.

Articole asemanatoare

Danya Cebus a dat startul rezervărilor pentru blocul cinci din cadrul...

Danya Cebus a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a cincea faze a complexului rezidențial Denya Forest din Timișoara. De vânzarea apa...

Mai multe detalii

Danya Cebus a dat startul rezervărilor pentru cel de-al patrulea bloc...

Danya Cebus a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a patra faze a complexului rezidențial Denya Forest din Timișoara. De vânzarea apart...

Mai multe detalii

Extinderea portofoliului CTP din Vestul țării, prin cumpărarea une...

Hitch&Mosher anunță că a finalizat, cu succes, intermedierea tranzacției prin care CTP a achiziționat un teren cu o suprafață de 100.000 mp în Timișoara, vizând extinderea portofoliului în vestul țării. ...

Mai multe detalii