Noutati Imobiliare, Uncategorized

Danya Cebus a dat startul rezervărilor pentru cel de-al patrulea bloc Denya Forest din Timișoara

scris de Adelina Toader

10 decembrie 2021

Danya Cebus a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a patra faze a complexului rezidențial Denya Forest din Timișoara. De vânzarea apartamentelor, la fel ca și în fazele anterioare, se va ocupa Hitch&Mosher, agentul exclusiv al proiectului. 

Cea de-a patra etapă de dezvoltare a complexului rezidențial este reprezentată de un bloc cu regim de înălțime D+P+10E+11retras, cu 116 apartamente, cu finisaje de calitate superioară și sistem de încălzire în pardoseală. Blocul IV Denya Forest va cuprinde apartamente cu 1.5, 2, 2.5 și 3 camere, precum și apartamente de tip penthouse, diverse ca și compartimentare și spațiu, pentru a se plia pe nevoile și posibilitățile diferite ale viitorilor locatari. 

„O dată cu dezvoltarea celei de-a treia faze din cadrul proiectului, am hotărât ca Adora Forest by Danya Cebus să devină Denya Forest. Ne-am dorit ca ansamblul să ocupe un loc de cinste în portofoliul nostru de proiecte imobiliare dezvoltate și să facă parte din familia Danya Cebus. Suntem mândri să fim parte din acest proiect și că putem construi viitoarele voastre locuințe în inima verde a Timisoarei, într-o locație atât de specială”, a declarat Shlomi Mintzer, CEO Danya Cebus.

Pentru faza de lansare a proiectului, prețurile promoționale pornesc de la 1.350 Euro / metru pătrat util, preț la care se adaugă TVA de 5%. Denya Forest are cel mai bun raport preț – suprafață – calitate pentru apartamentele cu 2.5 camere, care oferă o extra-cameră inclusă în preț. Această cameră poate avea funcţionalităţi multiple, de la o cameră pentru copii sau o cameră de joacă până la birou sau atelier pentru practicarea hobby-urilor, atât de necesare în această perioadă. 

„Ne așteptăm ca faza a patra a complexului rezidențial Denya Forest să se bucure de interes din partea potențialilor clienți. Am pregătit oferte speciale, valabile în perioada de lansare a proiectului. Suntem deja în discuții avansate pentru semnarea primelor contracte de rezervare și ne dorim să le îndeplinim clienților noștri așteptările în privința viitoarei lor locuințe”, a declarat Mihaela Matei, consultant Hitch&Mosher, agent exclusiv Denya Forest. 

Ansamblul rezidențial Denya Forest oferă toate avantajele locuirii în vecinătatea Pădurii Verzi, propunând un stil de viață activ iubitorilor de natură. Proiectul Denya Forest Timișoara a fost demarat în anul 2013 și cuprinde, până în prezent, trei blocuri, dintre care primele două sunt date în folosință și ocupate integral, iar cel de-al treilea urmează să fie predat în vara anului 2022. Lucrările de edificare a blocului IV au fost deja demarate, în prezent lucrându-se la nivelul subsolului. Termenul estimativ de predare este aprilie 2023.

Articole asemanatoare

Danya Cebus a dat startul rezervărilor pentru blocul cinci din cadrul...

Danya Cebus a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a cincea faze a complexului rezidențial Denya Forest din Timișoara. De vânzarea apa...

Mai multe detalii

Hitch&Mosher a intermediat închirierea unui spațiu de peste 8.000 mp...

Hitch&Mosher a oferit consultanță și a intermediat tranzacția prin care compania Bulung International Logistics a închiriat un proiect logistic în Timișoara, de 8.000 metri pătrați, care urmează să fie de...

Mai multe detalii

Extinderea portofoliului CTP din Vestul țării, prin cumpărarea une...

Hitch&Mosher anunță că a finalizat, cu succes, intermedierea tranzacției prin care CTP a achiziționat un teren cu o suprafață de 100.000 mp în Timișoara, vizând extinderea portofoliului în vestul țării. ...

Mai multe detalii