Noutati Imobiliare

Achiziționează viitorul apartament prin rate direct la dezvoltator

scris de hitchmosher

13 septembrie 2016

Dacă ai decis că este momentul ideal pentru achiziționarea unei noi locuințe, îți recomandăm să studiezi cu atenție ofertele de pe piața imobiliară și să le alegi pe cele care îți pun la dispoziție diverse modalități de plată pentru apartamentul mult visat.

De aceea, dacă locuiești în Timișoara este bine să știi că în cadrul complexului rezidențial Adora Forest a fost introdus sistemul de plată prin rate la dezvoltator. Acesta îți oferă o nouă posibilitate de a achiziționa apartamentul mult visat, în cazul în care nu dispui de  fonduri suficiente pentru a plăti prețul integral, dar nici nu vrei să faci credit la bancă sau prin programul Prima Casă.

Sistemul de plată prin rate la dezvoltator este unul flexibil și presupune plata unui avans de numai 30% din prețul apartamentului, pe o perioadă de maxim 6 ani.

Vânzările merg foarte bine, Timişoara este un centru economic preferat de foarte mulţi investitori care creează noi locuri de muncă bine plătite. Suntem convinşi că noua opţiune de achiziţie, prin rate la dezvoltator, va da un nou impuls vânzărilor”, a declarat Mihaela Matei, reprezentant de vânzări în cadrul Hitch&Mosher, pentru Profit.ro.

Ansamblul rezidențial Adora Forest reprezintă opțiunea modernă și occidentală de a locui, bucurându-se de o poziționare optimă, în vecinătatea Pădurii Verzi din Timișoara. În cadrul complexului mai sunt disponibile apartamente cu 2 camere și 3 camere, cu vedere spre oraș sau spre Pădurea Verde. În plus, poți beneficia de terasă sau grădină, dar și de o cameră extra pentru nevoile sau hobby-urile tale.

 

 

 

Articole asemanatoare

Danya Cebus a dat startul rezervărilor pentru blocul cinci din cadrul...

Danya Cebus a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a cincea faze a complexului rezidențial Denya Forest din Timișoara. De vânzarea apa...

Mai multe detalii

Hitch&Mosher a intermediat închirierea unui spațiu de peste 8.000 mp...

Hitch&Mosher a oferit consultanță și a intermediat tranzacția prin care compania Bulung International Logistics a închiriat un proiect logistic în Timișoara, de 8.000 metri pătrați, care urmează să fie de...

Mai multe detalii

Danya Cebus a dat startul rezervărilor pentru cel de-al patrulea bloc...

Danya Cebus a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a patra faze a complexului rezidențial Denya Forest din Timișoara. De vânzarea apart...

Mai multe detalii