Noutati Imobiliare

Tagor a început lucrările pentru a doua fază a complexului Adora Forest din Timișoara

scris de hitchmosher

11 octombrie 2017

Proiectul rezidențial Tagor din Timișoara, Adora Forest, intră în faza a doua de dezvoltare odată cu începerea lucrărilor pentru cel de-al doilea bloc-turn cu 115 apartamente situat în partea de nort-est a orașului. Acum, locuitorii Timișoarei care și-au rezervat un apartament sau care intenționează să o facă, pot să fie martorii construirii viitoarei lor locuințe.

Lucrările au început cu toate autorizațiile necesare pentru demararea fazei a doua a proiectului, care include mai multe apartamente decât cele din prima fază, vândută integral, şi cu un design interior și compartimentare îmbunătățite.

Noul bloc-turn va avea 11 etaje, cu apartamente cu 2, 3 sau 4 camere și se bucură de cele mai bune dotări și facilități, împreună cu finisaje de cea mai înaltă calitate. Suprafețele locuibile variază de la 42 până la 52 metri pătrați pentru apartamentele cu 2 camere, 60 până la 72 metri pătrați pentru apartamentele cu 3 camere, și până la 85 metri pătrați pentru apartamentele cu 4 camere. Toate acestea au sistem de încălzire în pardoseală, centrale termice Ariston, interfon cu funcție video și alte facilități premium.

“Îi invităm pe toți clienții care au rezervat o locuință sau pe aceia care caută o locuință premium, confortabilă, la un preț accesibil, să ne viziteze din când în când pentru a vedea progresul lucrărilor de construcție. Credem că aceasta este o experiență de care nu mulți se puteau bucura până acum – bineînțeles, respectând toate măsurile de siguranță. Aceasta pentru că Adora Forest este un proiect rezidențial solid, serios și sustenabil, care răspunde la nevoile oamenilor aflați în căutarea locuinței ideale”, afirmă Mihaela Matei, reprezentant vânzări la Hitch & Mosher, agent imobiliar exclusiv al proiectului Adora Forest.

În toate proiectele Tagor, faza a doua a dezvoltării aduce cu ea o îmbunătățire în ceea ce privește construcțiile rezidențiale, introducând sistemul de încălzire în pardoseală, în locul caloriferelor clasice din oțel sau aluminiu. Sistemul de încălzire în pardoseală este o soluție de încălzire modernă, economică din punct de vedere al consumului energetic și eficientă din punct de vedere al costurilor, care va fi standard pentru toate locuințele, fără costuri adiționale pentru cumpărător. În această fază, prețurile promoționale încep de la 1100 euro / metru pătrat locuibil plus TVA.

Adora Forest este un complex rezidențial care include 13 blocuri cu peste 1.100 de apartamente, localizate în nord-estul Timișoarei, în vecinătatea zonei rezidențiale Dumbrăvița, chiar lângă Pădurea Verde.

Proiectele Adora sunt o investiţie imobiliară de succes a fondului britanic Patron Capital sub managementul dezvoltatorului imobiliar şi administratorului de proprietăţi Tagor, acesta deținând în prezent 4 proiecte rezidențiale: Adora Urban Village în sud-vestul Bucureştiului, Adora Pipera în nordul capitalei,  Adora Park în Arad și  Adora Forest în Timişoara.

Articole asemanatoare

Danya Cebus a dat startul rezervărilor pentru blocul cinci din cadrul...

Danya Cebus a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a cincea faze a complexului rezidențial Denya Forest din Timișoara. De vânzarea apa...

Mai multe detalii

Hitch&Mosher a intermediat închirierea unui spațiu de peste 8.000 mp...

Hitch&Mosher a oferit consultanță și a intermediat tranzacția prin care compania Bulung International Logistics a închiriat un proiect logistic în Timișoara, de 8.000 metri pătrați, care urmează să fie de...

Mai multe detalii

Danya Cebus a dat startul rezervărilor pentru cel de-al patrulea bloc...

Danya Cebus a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a patra faze a complexului rezidențial Denya Forest din Timișoara. De vânzarea apart...

Mai multe detalii