Tranzactii Imobiliare

Ce proprietăți vizează tinerii de carieră din Timișoara

scris de hitchmosher

03 aprilie 2015

apartamente-noi-timisoaraCentru universitar și economic, Timișoara este o alternativă pe care companiile multinaționale o iau în calcul pentru instalarea bazelor de operațiuni, ceea ce a dus la dezvoltarea unei economii locale importante, care absoarbe cea mai mare parte a forței de muncă pregătită de mediul universitar. Concurența pentru forța de muncă de calitate a determinat și creșterea salariilor, ceea ce permite tinerilor să-și asume responsabilități pe termen lung, cum ar fi achiziția unei locuințe.

Locurile de muncă stabile, perspectivele de creștere graduală a veniturilor, precum și veniturile propriu-zise facilitează accesul tinerilor la credite ipotecare, fie prin programul Prima Casă, fie prin alte alternative propuse de bănci. Acest mediu economic formează cumpărătorii potențiali pentru segmentul rezidențial, ceea ce întreține volumul tranzacțiilor la un nivel ridicat, iar oferta reușește să vină în întâmpinarea cererii de apartamente noi în oraș, apartamente care propun nu doar o alternativă locativă, ci și un stil de viață modern, dinamic, optimizat după standardele masei cumpărătorilor potențiali, respectiv a tinerilor.

Locuințele noi din Timișoara sunt „chic”, practice, ușor de întreținut și au o eleganță aparte, adaptată profilului tânărului de carieră din oraș. Prin poziționare și concept de design exterior și interior, noile ansambluri rezidențiale ca Adora Forest, Uranus Plaza sau Timișoara Plaza Residence propun alternative locative care acoperă paleta largă de nevoi și preferințe manifestate de publicul țintă.

Fiecare dintre aceste trei ansambluri rezidențiale este unic prin concept, reușind să aducă, într-un mod specific, tendințele moderne în materie de estetică și de ergonomie a spațiilor. În fiecare dintre cele trei ansambluri, cumpărătorul timișorean va regăsi o viziune diferită a eleganței și ergonomiei spațiului locativ modern.

Cele trei alternative rezidențiale recomandate de Hitch&Mosher oferă proprietarului posibilitatea de personalizare a spațiului, unele apartamente fiind încă în faza premergătoare aplicării finisajelor. Acest lucru le face flexibile, astfel încât proprietarul să-și personalizeze spațiul interior după propriile gusturi. Din punctul de vedere al prețurilor, sunt propuse alternative care se încadrează în programul Prima Casă, ceea ce poate fi un argument în plus pentru tinerii care caută un apartament nou în Timișoara.

Articole asemanatoare

Hitch&Mosher a intermediat vânzarea clădirilor de birouri Silver Bus...

Hitch&Mosher Real Estate este bucuroasă și mândră să anunțe încheierea procesului de tranzacționare a celor două clădiri de birouri, din Cluj - Napoca - Silver Business Center și Olimpia Business Center - ...

Mai multe detalii

Hitch&Mosher a intermediat multiple tranzacții imobiliare în primul ...

Hitch& Mosher, cea mai mare agenţie de real-estate din vestul ţării, a intermediat în primul semestru al acestui an multiple tranzacţii imobiliare, în creştere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Seg...

Mai multe detalii

Hitch&Mosher a tranzacționat suprafețe de teren record ...

Marius Șchiopotă (Managing Partner, Hitch&Mosher) afirmă faptul că tranzacțiile cu terenuri agricole au urmat un trend pozitiv în ultimii ani, iar acest rezultat este datorat raportului calitate-preț al terenu...

Mai multe detalii