HM_articol 14.06

Majoritatea persoanelor care dețin proprietăți și intenționează să le vândă aleg să urmeze tot acest proces pe cont propriu, pentru a economisi comisionul pe care agențiile imobiliare îl încasează pentru a intermedia tranzacția. Însă, este bine să știi care sunt beneficiile de care te poți bucura dacă alegi să colaborezi cu o agenție imobiliară pentru a îți vinde proprietatea, iar noi ți le expunem în continuare.

Cel mai important avantaj al aceste colaborări este acela că îți sunt puse la dispoziție serviciile unor agenți imobiliari profesioniști care te vor îndruma pe tot parcursul procesului, pornind de la evaluarea proprietății pentru stabilirea unui preț corect, promovarea acesteia, negocierea cu posibilii clienți și până la întocmirea actelor și finalizarea tranzacției.

O agenție imobiliară are în portofoliul său multe proprietăți și majoritatea cumpărătorilor cunosc acest aspect. Astfel, ei vor solicita serviciile agenției pentru a găsi locuința pe care o doresc, iar agenții imobiliari vor introduce proprietatea ta printre recomandări, existând multiple șanse ca aceasta să îndeplinească condițiile lor. Un proces simplu și eficient, de pe urma căruia tu vei avea numai de câștigat.

De asemenea, apelând la serviciile unei agenții imobiliare, vei reduce semnificativ timpul de vânzare al proprietății tale. Agenții imobiliari știu care sunt canalele pe care o proprietate poate fi cel mai bine promovată, care sunt acele cuvinte-cheie care pot atrage un posibil cumpărător și cum să selecteze clienții astfel încât să reducă eventualele riscuri.

În final, recomandarea noastră este să apelezi la serviciile pe care agenția imobiliară ți le pune la dispoziție pentru a beneficia de cele mai bune condiții de vânzare, într-un timp redus, cu eforturi și tarife minime.

 

Articole asemanatoare

Danya Cebus a dat startul rezervărilor pentru cel de-al patrulea bloc...

Danya Cebus a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a patra faze a complexului rezidențial Denya Forest din Timișoara. De vânzarea apart...

Mai multe detalii

Care este cea mai bună alegere: achiziționarea sau construirea unei ...

Odată ce ai stabilit că visul tău este să locuiești la casă, să te bucuri de mai mult spațiu și de o grădină sau curte unde să te poți relaxa și distra alături de cei dragi, urmează o alegere importantă:...

Mai multe detalii

Cum să îți amenajezi mansarda: 3 idei utile...

Ideea de a locui la casă prezintă multiple avantaje, printre care și existența unor spații suplimentare pe care le poți amenaja în funcție de nevoi și preferințe. Un astfel de spațiu este și mansarda, acea ca...

Mai multe detalii